Olimpovci primili godišnja županijska priznanja za sportsku 2019. godinu

Olimpovci primili godišnja županijska priznanja za sportsku 2019. godinu
Datum: 27.01.2020

 

 

 

 

 

 

STUBIČKE TOPLICE , 24. siječnja 2020. godine

U hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama održana je svečana dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima, sportskim djelatnicima i klubovima Krapinsko-zagorske županije za sportsku 2019. godinu. 

Među nagrađenim sportašicama i sportašima, PK Olimp Zabok je zastupao plivački mješoviti kvartet.

Među brojnim uzvanicima i službenim licima, ovoj svečanosti prisustvovao je i sportski direktor kluba prof. Ivica Androić, u društvu razdraganih roditelja i prijatelja. Plivačica Hana Sivec u ženskoj i plivač Vili Sivec u muškoj konkurenciji proglašeni su najboljim mladim sportašima Krapinsko-zagorske županije od 14 do 18 godina. Cijeloj obitelji Sivec koja je dugi niz godina veliki oslonac kluba, najsrdačnije čestitamo!

Plivačica Jana Pavalić dobila je nagradu za drugo mjesto u poretku perspektivnih sportašica Krapinsko zagorske županije od 10 do 14 godina. Ovaj niz lijepih nagrada nadopunio je plivač Patrik Erceg koji je proglašen najperspektivnijim sportašem Krapinsko-zagorske županije od 10 do 14 godina. Najsrdačnije čestitamo !

ZAPISNIK sa 6. sjednice Izvršnog odbora Športske zajednice 

Izdvajamo iz vijesti s portala Zagorje.com :

'' ... U juniorskoj konkurenciji prošle su godine dominirali plivači blizanci, Vili i Hana Sivec. Vili je trijumfirao ispred kuglača Tonija Ljubića, te stolnotenisača Mislava Posavca. Iza Hane su bile savatašica Tamara Gašpert i kuglačica Magdalena Škreblin. Plivač Patrik Erceg najperspektivniji je zagorski sportaš, ispred nogometaša Martina Šalkovića, te košarkaša Vige Borovčaka i kuglača Karla Mikuleca koji su podijelili treće mjesto. Najperspektivnija zagorska sportašica je tenisačica Lana Preis, ispred plivačice Jane Pavalić, te kickboxerice Antonele Cesarec i stolnotenisačice Brune Gučin, koje su podijelile treće mjesto...''