Olimpovci nagrađeni Županijskim godišnjim nagradama

Olimpovci nagrađeni Županijskim godišnjim nagradama
Datum: 03.02.2017

U Krapini su proglašeni najbolji sportaši Krapinsko-zagorske županije za 2016. godinu. To priznanje se dodjeljuje od 2001. godine u siječnju za prethodnu godinu. Ukupan broj registriranih sportskih klubova na području Krapinsko-zagorske županije je 180 a u njima je oko 5700 sportaša. Nagrade se dodjeljuju u deset kategorija među kojima su i nagrade za životno djelo i razvoj sporta, a proglašenjem i dodjelom nagrada završena je sportska 2016. godina u  Krapinsko-zagorskoj županiji.

Prošla 2016. godina na sportskom planu bila je izuzetno uspješna za plivačice i plivače plivačkog kluba Olimp Zabok. Broj osvojenih medalja na natjecanjima u zemlji i inozemstvu prešao je granicu od 700 i u stalnom je rastu iz godine u godinu. Uspjesi su rezultirali i dosad najvećem broju nominiranih i nagrađenih plivačica i plivača na županijskoj razini. Tako je sportska godina završila priznanjima u kategorijama perspektivnih sportaša do 14 godina, najboljih sportaša od 14  do 18 godina, najbolje ženske ekipe i nagradi za razvoj športa.

Najbolja momčad je ženska ekipa Plivačkog kluba Olimp iz Zaboka.

U kategoriji najboljih sportaša od 14 do 18 godina starosti nagrade su osvojili Tesa Novak (1 mjesto),  Karlo Iljaš (2 mjesto) i Lana Halapir (3 mjesto). 

Najperspektivniji sportaši do 14 godina starosti su Hana i Vili Sivec (1 mjesta).

Nagradu za razvoj sporta dobio je plivački trener Ivica Androić. 

ČESTITAMO!